Els arrels de la nostra família que neixen amb l’agricultura fa més de 8 generacions s’han anat enfortint amb la cria de bestiar quan, Rosa i Mateu al 1958, van començar a integrar l’agricultura i la ramaderia al nostre poble Juneda. Enclavat a la comarca de les Garrigues, és lloc de persones compromeses amb el que fem, boires intenses, gèlids freds i produccions agro ramaderes excepcionals. El seu gran oli, l’excel·lent fruita, fruits secs, farratges i cereals ens permet oferir carns, verdures i aliments de gran qualitat, directes del pagès i de tota confiança.

La Família Tero amb tots aquests actius alimentaris de km 0, en ambient sa i d’absoluta confiança, us oferim des de carns fresques de porcs criats per nosaltres com aliments per a fitness, plats familiars, plats individuals, propostes per decorar amanides, tapes dels nostres productes, salses, etc.

El nostre objectiu és la plena satisfacció del client, proporcionant-li tot el que hem cultivat durant anys ara amb formats i presentacions actuals, i sent com a les nostres arrels, compromesos i respectuosos amb el medi ambient.

AMB LA GARANTIA DE LA FAMILIA TERO